31è concurs de Teatre Amater Vila d'Olesa

Imprimir

Hola soci de la UEC d'Olesa o amic del teatre.

El proper diumenge dia 20 a les 18h. comença una nova edició del ‪Concurs‬ de ‪Teatre‬ ‪”Vila d‬'‪‎Olesa” a la Sala de la UEC.

Estrenem edició amb "El mètode Grönholm" de Jordi Galceran amb el Grup L’escotilló GT de Vilanova i la Geltrú.

No perdis l'oportunitat d'anar al teatre!

Us adjuntem el llibret amb totes les obres que es representaran aquest any.

 

La podeu descarrega 2a. part del llibret aqui.

No cal dir que esperem que aquesta informació us serveixi i us animi a compartir i gaudir amb nosaltres d’aquestes tardes teatrals de tardor que ja són una tradició molt arrelada a Olesa.

Moltes gràcies i ens veiem al teatre!!

Comissió organitzadora del 31è Concurs de Teatre

PREMIATS EN EL 30è CONCURS DE TEATRE AMATEUR "VILA D’OLESA"

Imprimir

Guanyadors 30è ConcursEl passat dissabte dia 13 de desembre de 2014 es va celebrar al local social el sopar de lliurament de premis de 30è Concurs de Teatre Amateur "Premi Vila d'Olesa". L'acte va comptar amb la presència del Sra. Montserrat Esparbé i Parent, Regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, i una nombrosa representació dels grups participants i del públic olesà que ens ha acompanyat cada diumenge durant les representacions. Moltes gràcies a tots pel vostre suport i esperem retrobar-vos l'any que ve.

Leer más: PREMIATS EN EL 30è CONCURS DE TEATRE AMATEUR "VILA D’OLESA"

PREMIATS EN EL 29è CONCURS DE TEATRE AMATEUR "VILA D’OLESA"

Imprimir

2012-12-01 29è Concurs de Teatre Amateur Vila dOlesaEl passat dissabte dia 14 de desembre de 2013 es va celebrar al local social el sopar de lliurament de premis de 29è Concurs de Teatre Amateur "Premi Vila d'Olesa". L'acte va comptar amb la presència del Sr. Salvador Prat, Alcalde-President de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat., i la regidora de Cultura Sra. Pilar Puimedon, a part d'una nombrosa representació dels grups participants i del públic olesà que ens ha acompanyat cada diumenge durant les representacions. Moltes gràcies a tots pel vostre suport i esperem retrobar-vos l'any que ve.

L’enllaç per poder veure les fotografies es:
https://plus.google.com/u/0/photos/118055598538814638693/albums/5970576823263649985

Leer más: PREMIATS EN EL 29è CONCURS DE TEATRE AMATEUR "VILA D’OLESA"

PREMIATS EN EL 28è CONCURS DE TEATRE AMATEUR "VILA D’OLESA"

Imprimir

  DSC8305

El passat dissabte dia 15 de desembre de 2012 es va celebrar al local social el sopar de lliurament de premis de 28è Concurs de Teatre Premi Vila d'Olesa. L'acte va comptar amb la presència d'una nombrosa representació dels grups participants i del públic olesà que ens ha acompanyat cada diumenge durant les representacions. Moltes gràcies a tots pel vostre suport i esperem retrobar-vos l'any que ve.

L’enllaç per poder veure les fotografies es:
https://plus.google.com/u/0/photos/118055598538814638693/albums/5825652115544177649

 A continuació trobareu la relació dels guanyadors. 

Leer más: PREMIATS EN EL 28è CONCURS DE TEATRE AMATEUR "VILA D’OLESA"

PREMIATS EN EL 27è CONCURS DE TEATRE AMATEUR "VILA D’OLESA"

Imprimir

 


027El passat dissabte dia 10 de desembre de 2011 es va celebrar al local social el sopar de lliurament de premis de 27è Concurs de Teatre Premi Vila d'Olesa. L'acte va comptar amb la presència del Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Sr. Salvador Jorba, la Directora dels Serveis Terriotorials del Departament de Cultura de la Generalitat, Sra. M. Àngels Torras, i els regidors d'Urbanisme i d'Esports de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, Srs. Pere Planas i Pere Oleart, a part d'una nombrosa representació dels grups participants i del públic olesà que ens ha acompanyat cada diumenge durant les representacions. Moltes gràcies a tots pel vostre suport i esperem retrobar-vos l'any que ve.

A continuació trobareu la relació dels guanyadors i les fotografies.

Leer más: PREMIATS EN EL 27è CONCURS DE TEATRE AMATEUR "VILA D’OLESA"

Copyright 2011 Concurs de teatre. All Rights Reserved.
Joomla theme by hostgator coupons